sábado, 26 de diciembre de 2009

Setmana d'activitats extraodiàries

Durant la setmana del 16 al 20 de Novembre del 2009, tots els alumnes d'estudis de Grau d'Educació Primària de Blanquerna vam fer un seguit d'activitats:

- Dilluns:
Vam escoltar dues conferències.
La primera es va realitzar a l'auditori de la Facultat de Blanquerna, on vam tenir el plaer d'escoltar a la professora de filosofia i autora de diversos llibres, Eulàlia Bosch amb una conferència anomenada " FER DE MESTRE"

La segona conferència va tenir lloc al Cibernàrium on vam poder escoltar a dos professors del departament de Periodisme de la UAB, José Manuel Pérez Tornero i Santiago Tejedor. Aquesta conferència tractava sobre "LA WEB 2.0 I L'EDUCACIÓ".

- Dimarts:

Durant tot el dia, els alumnes de tercer curs de la Facultat, van acompanyar a els alumnes de primer per anar a visitar l'escola en la que actualment estan realitzant les seves pràctiques (les diferents escoles es va proposar a la classe de seminari).

- Dimecres:

Visita a un centre socioeducatiu. Tots els grups de Primer es van barrejar i ens van separar per grups per anar a visitar diferents llocs, El Casal de Sant Roc, Casal d'infants del Raval o La Masia del FCB.

- Dijous:

Vam visitar un centre educatiu escolar però aquesta vegada, anàvem acompanyats per un professor o professora de la nostra Facultat. Aquests centres ja estaven mirats amb detall per poder comparar amb els vistos el dimarts.

- Divendres:

Cadascú havia d'escollir un lloc que l'ineressés com per exemple el zoo, un museu...i mirar quin tipus de guia educativa utilitzen quan els hi ve una escola a fer una visita.

No hay comentarios:

Publicar un comentario